dinsdag 13 september 2016

Zaterdag 10 september, via Zoetermeer, Leidschendam op holiday!

We zijn vroeg uit de veren.
Gustav gaat naar het Festival terrein voor de omroep. Wel jammer dat de omroep niet op de gastenlijst staat waardoor er nogal wat energie verloren gaat om het terrein op te komen….
De kapper staat op het programma van Johan en Marjolijn en ik ga de voortuin doen.
De city run people zouden nog struikelen over het achterlijke heermoes wat buiten de perkjes groeit. Onze straat moet er natuurlijk tip top bij staan. De miniBIEBbers leners/ruilers moeten natuurlijk ook niet het gevoel krijgen dat het een zooitje is bij MiniBIEBbers.
De spullen worden naar de camper gebracht en in huis gaat voor de laatste keer de stofzuiger erdoor.
Ineens is daar stress, dat heb je met al dat papieren gedoe, het kenteken bewijs is spoorloos.
Geen paniek zegt manlief, als ik hem niet vind dan bestel ik een nieuwe en kunnen we dinsdag vertrekken. Nou echt niet, je zoekt maar goed ik ga vandaag weg en anders kampeer ik wel in de loods. Auto’s, mijn handtassen en stapeltjes papier worden doorzocht, toch maar terug naar de loods, onze busss heeft veel laadjes en kastjes. Ja hoor, daar komt een telefoontje vanuit de loods, ze hebben hem.
Jongste gaat naar rijles en wij vertrekken met de laatste spullen inclusief kook gerei naar de loods.
Bij de hoek moet er alweer gekeerd worden, nu zegt manlief altijd als wij wat vergeten, alles is te koop of we kunnen best zonder, zijn iPhone is toch wel een ander verhaal…..
In de loods pak ik alles in de kastjes en kook een pan macaroni.
Rond half 6 eindigt jongste haar rijles bij de loods. Wij eten gezellig met zijn viertjes in het zonnetje aan de picknicktafel van de buurman. Oudste zwaait ons uit en jongste stapt in. Heeel gek dit, we gaan voor het eerst met zijn tweetjes op zomervakantie. Jongste heeft het gevoel dat ze nu toch een beetje mee gaat. In Zoetermeer zetten wij haar af bij haar lief Jasper. Wij drinken nog even een kopje koffie mee en reizen verder naar Leidschendam.
“Camping de Bloemenvink” heeft de slagboom speciaal voor ons open staan voor een late aankomst.
Wij slapen nog een nachtje bij broer en schoonzus op de parkeerplaats voordat wij Nederland verlaten. Gezellig bij gekletst. Judith had een fles Limoncello in de vriezer gelegd om alvast in Italiaanse sferen te komen. Dat gaat nu helemaal goed komen mmmm

Geen opmerkingen:

Een reactie posten